Hoe een sessie eruit ziet

Je ligt lekker op je eigen bank, op een behandeltafel of je hangt lekker onderuit in je eigen stoel. Ik vraag je om mij een plaats te beschrijven waar je je heerlijk hebt gevoeld, lekker ontspannen en tevreden met het leven. Terwijl je hier over praat, komt dit beeld en het gevoel weer helemaal bij je binnen; van mij krijg je er een lekker zonnetje bij (de ervaring leert dat men graag in de natuur is). Je wordt hierdoor nog meer ontspannen en laat los wat jou op dat moment bezig houdt.

Vervolgens geef ik je bepaalde suggesties, net zoals je de zon hebt toe kunnen voegen aan jouw ontspannende plaats. Op een goed moment kom je voor een deur te staan. Die deur is de toegang tot jouw eigen zielenruimte, stel je deze ruimte voor het gemak maar voor als een kamer (stoelen, tafel, boekenkast, open haard, schilderijen aan de muur enz.).

Vanuit deze kamer is er van alles te beleven. Je kunt hiervandaan naar een vorig leven of je gaat naar het helingportaal. In dit portaal kun je, om maar wat te noemen, oud zeer achter laten, zodat je hier herboren vandaan kunt gaan (zie ook "ervaringen" in het menu).

Ook bestaat de mogelijkheid dat je naar het leven tussen de levens gaat. Stel je dit voor als een gang met kamers, waar je o.a. kunt kennismaken met jouw Raad(gevers); je zielengroep of waar je naar de kamer kunt gaan waar duidelijk wordt waarom je dit leven hebt gekozen.

 

De gehele Soulkey-sessie gaat in samenspraak met jou; jij bent de chauffeur van je ziel en ik ben de reisleider om de reis veilig te laten verlopen en jij alleen maar op hoeft te letten dat je van A naar B komt.

Ik zal je, tijdens de sessie, geregeld twee opties geven: gaat de trap naar beneden of naar boven; wil je naar díe kamer of liever naar díe. Op een later moment kun je altijd naar datgene toe dat je niet gekozen hebt, zodat er geen zaken blijven liggen.

Tijdens de sessie blijven wij voortdurend met elkaar in gesprek en op een goed moment geef je vanzelf aan dat het goed is geweest. Op dat moment ga je terug naar de deur waardoor je binnen bent gekomen en gaan we door middel van tellen, terug naar het hier en nu, waar jij je zo heerlijk bent gaan ontspannen.