Gastenboek

Commentaren: 21
 • #21

  V. (2) (vrijdag, 29 mei 2020 22:58)

  Wat ik net nog vergat te schrijven ...
  Ineke stelt je echt op je gemak en zorgt ervoor dat je je goed kunt ontspannen. Ze begeleidt je gedurende de hele - in mijn geval online - sessie en geeft je alle tijd en ruimte om dingen te bekijken en te reageren. Echt heel fijn!

 • #20

  V. (vrijdag, 29 mei 2020 22:43)

  Met dank aan Ineke heb ik mijn gids mogen ontmoeten, mijn overleden oma gezien en nog mooier: weet ik eindelijk zeker dat ik een alleengeboren tweeling ben! Mijn tweelingbroer liet ons samen zien, innig gearmd, en is altijd bij me. Ook kreeg ik prachtige boodschappen mee. Dit was mijn eerste kennismaking met Soulkey en Ineke, er volgen vast nog meer mooie momenten!

 • #19

  Merlijn (zaterdag, 23 mei 2020 15:53)

  Dank u wel. U heeft me heel erg geholpen en ik slaap veel beter.
  Mag ik nog eens terugkomen?

 • #18

  Elisabeth Hamaekers (dinsdag, 21 april 2020 10:59)

  Wat een prachtige helende ervaring. Ineke heeft de gave om je zo op je gemak te stellen dat je je ook over kan geven aan de mooie reis, diep naar binnen. In 1 sessie mocht ik inzichten krijgen, healing ontvangen en weer leren ontspannen. Ik ben Ineke zo dankbaar! En ik zou echt tegen iedereen willen zeggen: ga dit doen! Leer jezelf kennen! Kom van je angsten af! En durf te vertrouwen. Ineke...ik ben je eeuwig dankbaar en kom snel bij je terug ❤️�

 • #17

  Evelien (woensdag, 08 april 2020 12:10)

  Lieve Ineke,

  Afelopen zondag een bijzondere online Skype soulkey reis met jou mogen ontvangen.
  Wat fijn dat het online kon omdat ik voel dat het voor mij nu belangrijk is zoveel mogelijk in mijn eigen energie te blijven. Ik heb het ervaren als 1 grote innerlijke meditatie reis waarin ik deeltjes van mezelf heb leren kennen waar ik het bestaan niet van wist en bevestigingen gehad van dingen die al eerder op mijn pad kwamen maar waarvan ik nog twijfelde of het wel kon. Tranen hebben zich rijkelijk laten rollen maar o zo dankbaar voor deze sessie. Dank je wel hiervoor lieve Ineke.

  Liefs dikke knuffel Evelien

 • #16

  Marleen Bode (zondag, 08 maart 2020 19:01)

  Gisteren op reis geweest met mijn eigen ziel, onder begeleiding van Ineke van Eersel. Op mijn Soulkey sessie o.a. overleden dierbaren mogen terugzien, een nieuwe gids mogen ontmoeten en een kijkje mogen nemen in vorige levens die mij nu iets te vertellen hebben. Helderheid gekregen over een blokkade in mijn huidige leven en wat ik in eerste instantie kwam doen hier op deze planeet. Liefdevolle boodschappen, die hun impact hebben.
  Ik voelde me veilig bij je, Ineke! Dankjewel voor jouw liefdevolle, nuchtere begeleiding!
  Liefs,
  Marleen

 • #15

  Sylvia (zondag, 06 oktober 2019 12:31)

  Het was een geweldige sessie en dit was de korte versie, wat mij al heel veel bracht.
  De fijne stem van Ineke neemt je mee waar je mag zijn �
  Voor iedereen een aanrader ❤️
  Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen �

 • #14

  Janine. (donderdag, 03 oktober 2019 16:06)

  Gisteren een fantastische Soulkey sessie mogen ontvangen van Ineke.
  Wat voor mij belangrijk was gedurende de sessie dat ik me volledig vrij kon 'bewegen' en Ineke mij daar in erkende en mij gedurende mijn 'reis' vooral mijn gang liet gaan.
  Wat vooral resoneerde bij mij was hoe Ineke mij inderdaad alle ruimte liet en nuances aanbracht daar waar ik even 'verdwaalde'.
  Het hielp mij om weer terug op mijn eigen pad te gaan.
  Voor mij is nog helderder geworden hoe belangrijk het is trouw aan mijzelf te zijn, daarin ook volledig verantwoordelijkheid voor te nemen, heel spannend en tevens geeft het mij alle vrijheid om te kunnen zijn wie ik ben.
  Zo mooi om dat in 1 sessie al helder te hebben, het te kunnen voelen hoe het klopt voor mij.
  En we hebben ook nog gelachen 'onderweg' om de 'hobbels' die we samen genomen hebben.
  Super mooie verbinding heb ik ervaren met Ineke.
  Ik ben blij dat zij op mijn pad is gekomen.
  Namasté.

 • #13

  John (zaterdag, 14 september 2019 11:33)

  Ineke nam me mee in een wondere wereld, waar ik me bewust kon worden van mijn onbewuste. Het heeft me geholpen inzicht te krijgen in een schuldgevoel, waar ik tot voorheen geen vat op kon krijgen, maar wel een behoorlijke invloed om mijn leven had. Door het inzicht kan ik het nu achter me laten. Ook heb ik de sleutel gekregen om verbinding te maken met aspecten van mij, die me kracht geven. Kortom een bijzondere reis, die ik iedereen kan aanraden.

 • #12

  NN (zondag, 09 juni 2019 19:33)

  Het was fantastisch! Het mooie was dat ik de woorden van nu gebruikte om iets van "toen" uit mijn onderbewuste te beschrijven.
  Wat ik echt heel bijzonder vond is dat we allebei hetzelfde liedje begonnen te zingen, op het zelfde moment.
  Dan zit je als therapeut echt zo op 1 lijn met je cliënt, dat heb ik nog nooit meegemaakt.
  Prachtig! Ineke, je bent echt een aanrader en ik ben heel benieuwd wat je na je vervolgopleiding nog gaat doen. Houd je me op de hoogte wanneer je weer in Welsum bent?
  Dank je wel en lieve groet. • #11

  Ron (donderdag, 02 mei 2019 15:22)

  Via een collega kwam ik -na een gesprek over regressie- terecht bij Ineke. Die collega had goede ervaringen met haar Soulkey-sessie. Door die positieve ervaring durfde ik het wel aan, om een afspraak te maken.
  Gisteren gedaan en ik ben nog erg onder de indruk! Ik heb door de sessie meer besef dat ik mag vertrouwen op mijn eigen kunnen en bestemming, zonder eindeloos rekening te houden met mijn naasten. Zij hebben hun eigen reis en wat ik deed en doe is goed genoeg. Ineke stelde me meteen op mijn gemak en ze weet meteen een connectie te maken. Juist omdat Ineke zo makkelijk communiceert, zou ik haar echt aanbevelen bij anderen. Geen hocus/pocus, Ineke is zeer professioneel!

 • #10

  Geert (maandag, 29 april 2019 09:05)

  Al jaren liep ik met de behoefte om eens in een vorig leven te kijken. Er moesten toch redenen zijn waarom bepaalde zaken mij zo bezig hielden...Altijd was er echter wel iets wat voorrang had.
  Tot ik met Ineke in gesprek raakte. Haar enthousiasme over de ervaringen van cliënten tot nu toe en over haar opleiding en contacten met andere therapeuten maakten meteen duidelijk: dit is het moment! Ik heb antwoorden op een paar vragen die mij al heel lang bezig houden en ik snap mijn diepe verbondenheid met een regio, waarvan ik al "wist"dat dat geen toeval kon zijn.
  Ineke heeft het mogelijk gemaakt, praat je heel rustig door de sessie heen en geeft je de tijd die je nodig hebt. Ineke, DANK JE WEL! Ik zal je bij iedereen aanraden:)

 • #9

  Dine-Marij (dinsdag, 23 april 2019 13:17)

  Onlangs heb ik een Soulkey - reis mogen maken bij Ineke, dit was een prachtige en waardevolle ervaring.

  Ineke legt duidelijk uit wat een Soulkey - reis inhoudt, wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten, waardoor er geen spanning is. Eigenlijk alleen nog maar een grote nieuwsgierigheid!

  Tijdens mijn reis kwam ik veel inzichten tegen, waardoor ik moeilijke dingen uit mijn leven beter ging begrijpen. Maar ik zag ook heel veel moois en grappigs, wat ik meer ben gaan waarderen in mijzelf. Nadien nam Ineke ruim de tijd om de reis met mij te bespreken, ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar.

  En verder... heb ik de rest van de dag met een grote glimlach op mijn gezicht rondgelopen. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik het mijn vrienden en familie ook ben gaan aanraden! Het was voor mij een heel waardevolle ervaring, waar ik nog steeds aan terugdenk en handvaten uit haal. Grote dank!!

 • #8

  J E (vrijdag, 22 maart 2019 15:31)

  Dankjewel voor deze leuke reis! Ik ben erg opgelucht en heb ervan geleerd.

 • #7

  Leonie (dinsdag, 19 maart 2019 09:11)

  Afgelopen vrijdag heb ik samen met Ineke deze reis gemaakt. Voor mij was dit een super bijzondere ervaring en Ineke heeft mij heel goed, ontspannen en met een lach begeleid gedurende de sessie. Ik heb gelachen en gehuild en vanuit mijn onbewustzijn prachtige antwoorden gekregen.
  Lieve Ineke bedankt voor je vertrouwen, hulp en positieve energie. Je bent een kanjer!

 • #6

  Karin (dinsdag, 26 februari 2019 19:39)

  Lieve Ineke,
  Wat een fantastische ervaring. Ondanks een korte sessie, ik ben nog steeds enorm onder de indruk. Wat een reis en wat een bizarre fijne mooie poort met een heerlijk gevoel waar ik nog lang van heb kunnen nagenieten. Ik kan niet wachten op de gehele lange reis waar ik erg nieuwschierig naar ben en zeker binnenkort ga boeken bij jou. Je bent een fijn liefdevol mens, gemakkelijk te volgen en grappig in gesprek. Dank je wel voor mijn ervaring op papier en je aanwezigheid. Liefs en tot snel

 • #5

  Johan (maandag, 25 februari 2019 09:51)

  Wat een bijzondere ervaring was dit. Inzicht gekregen in twee vorige levens die duidelijk nog doorwerken in dit leven. Daar kan ik echt wat mee! Bovendien was de manier waarop jij mij hierin begeleide heel erg prettig. Dankjewel!

 • #4

  M (zondag, 24 februari 2019 09:02)

  De eerste keer was kort maar zeer krachtig. Het helingsportaal was indrukwekkend.
  De tweede keer was echt opzienbarend. Contact gehad met overleden geliefde en vriend. WOW!
  Antwoorden gekregen waar ik wat mee kan. Ook weer het helingsportaal. Ik zag de vieze zwarte drab door het putje gaan.
  Toegift: smerig maar afgelopen nacht had ik deze drab letterlijk uit kunnen spugen. BIZAR!


 • #3

  Josephine Dikkes van Eersel (dinsdag, 19 februari 2019 15:46)

  De sessie was heel indrukwekkend. Heel ontspannen en uitgerust de sessie ook weer afgerond en heel veel wijzer. Vooral de ''healing portal'' is heel prettig om te ervaren, ik ervoer een verfrissende douche van sterren, fantastisch. Mijn dank is groot.

 • #2

  Jon Stainsby (maandag, 11 februari 2019 19:20)

  Ik vond het echt indrukwekkend. Het heeft mijn hoofd rustiger gemaakt merk ik. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Ik wil je ook heel erg bedanken. �

 • #1

  Margreeth (donderdag, 31 januari 2019 11:08)

  Lieve zus,

  Jij hebt echt alle reden om trots te zijn op jezelf!
  En uiteraard ben ik mega trots op jou! <3