Heup:

De huisarts heeft de diagnose gesteld: een  slijmbeursontsteking in de linker heup.

 

Brrrr.... rillingen liepen over mijn rug bij de gedachte aan een injectie. “Over 2 weken terug komen en nu proberen de heup niet te veel te belasten.”

 

Soulkey kwam op mijn pad en ik werd naar mijn eigen “zielenruimte” begeleid. Daar bevond zich een een “healingportal” en deze zag ik voor me als een douchecabine waar flonkerend water uit de muren, vloer en het plafond kwam.

 

De hele sessie was indrukwekkend en eenmaal thuis bleef dat prettige “fonkelende gevoel” aanhouden. Twee dagen later kwam ineens, terwijl ik in bed lag, het besef dat ik geen pijn meer had! Hup, het bed uit en trap op en trap af, been optillen, op 1 been staan... het ging gewoon!

 

Geen doktersbezoek over 2 weken!

 


Litteken:

Door allerlei oorzaken was een oud litteken gescheurd. Niet fijn maar vooral erg vies. Het was gaan ontsteken maar na verloop van tijd begon het zwart te verkleuren.
Nu ben ik wel wat gewend maar dit vond ik toch zeer zorgwekkend.
Ik besloot in bad te gaan liggen om de wond te spoelen (soort soda bad). Terwijl ik daar zo heerlijk lag, kreeg ik de helende douche van Soulkey in gedachten. Ineke had mij daar de eerste 2 keren onder begeleid en dat vond ik fantastisch.
Nu moest ik dit op eigen kracht doen maar ik vertrouwde erop dat dit goed zou gaan.
Opeens kreeg ik het beeld voor ogen van allemaal kleine reepjes gezonde huid, een soort huidbank voor transplantatie doeleinden. Deze vlogen door de ruimte van deze helende douche. Fascinerend schouwspel.
Ik was daarna in slaap gevallen maar toen ik wakker was, keek ik direct naar dit litteken.
Geen zwarte verkleuring meer te bekennen. De wond was ook zo goed als dicht!
Ik kon mijn ogen niet geloven!Slijm:

Soulkey bij Ineke gedaan en wat een ervaring was dat! Vooral voor mij op medisch gebied.
Ineke begeleide mij naar de "healingsportal". Dit zag er voor mij uit als een buis van licht; geel en oranje. Het zag er prettig uit.
Ik kon daar in stappen en Ineke vroeg aan mij was ik verder nog zag. Ze gaf de suggestie dat ik naar beneden moest kijken. Met een gil van afschuw zag ik een soort doucheputje waar vies zwart/geel slijm voorheen ging. Het beeld wat ik voor mijn geestesoog zag was dat ik mijn voeten optilde om dit vieze slijm maar niet aan te hoeven raken.

De volgende nacht werd ik wakker met een vieze smaak in mijn mond. Ik ging naar de badkamer om mijn mond te spoelen. Ik had geen idee wat die vieze smaak veroorzaakte.
Ik schraapte mijn keel en spuugde het uit.....zwart/geen slijm!!! Precies zoals ik gezien had in het "healingsportal". Dat was eenmalig en de vieze smaak was ook direct weg.
Bizar!
Ineke, je doet iets heel bijzonders. Dank je wel!